​Firmateambuilding & Sundhedsevents

- Sammenrystende events med fokus på sundhed 

​Styrk sammenholdet med en dag hvor sundhed, bevægelse og livsglæde er i fokus.

Aktive motionsevents, sundhedsdage  og teambuilding skaber glæde, energi og sammenhold.

Teambuilding: City Adventure Race

Et hæsblæsende holdløb gennem seværdigheder og landemærker i indre by. Holdet støder løbende på fysiske og samarbejdsrelaterede udfordringer, som kan give afgørende bonusinfo i jagten på at nå først frem til næste gemte ledetråd i byen.

Teambuilding: Idrætsdagen

Den klassiske idrætsdag i nyt format. Et hav af forskellige discipliner og udfordringer venter i sportsarenaen og holdet skal selv vurdere hvem der skal dyste i styrke- , matematik, almen viden, udholdenhed og præcision. Alle de forskellige kompetencer skal sættes optimalt i spil for at stå som vinderhold.

Teambuilding: Stjernetræf

Et klassisk stjernetræf hvor en række forskellige sportsrelaterede discipliner skal afprøves. I dyster hold mod hold om at samle points nok til sejren. Har I haft et seminar eller møde hvor noget af indholdet skal integreres i udfordringerne, er Stjernetræf et oplagt valg til en aktiv teambuilding-event med fagligt indhold.

Teambuilding: Team Adventure Race

​Hold adventure race i den vilde natur. Find posterne, løs udfordringerne og find vej gennem terrænnet ved hjælp af kort, kompas og ikke mindst: Teamwork! Alt efter budget og ønsker kan løbet indeholde kanosejlads, mountainbike, klatring etc. Vi laver et program der passer til jer.

​Skræddersyet Teambuilding: Kom med jeres tanker

​Vi kan så mange forskellige ting, når det handler om motion, sundhed og oplevelser. Så har I særlige ideer eller ønsker til en teambuilding-event, så er vi altid åbne for en dialog. Kontakt os og lad os se på det.

 

Sundhedsevent: Konferencemotion

Kickstart eller afslut mødedagen med en energifyldt motionsoplevelse, hvor alle kan være med! Emner og fakta fra konferencedagen kan integreres i øvelserne på en sjov og inspirerende måde. Eller bryd konferencedagen op og lad medarbejderne komme forbi til et mini-sundhedstjek, hvor egen sundhed kommer i fokus. Eller bliv klogere som virksomhed på kontormotion og hvodan sundhed på arbejdspladsen kan implementeres hos netop jer.

Sundhedsevent: Sundhedsdag

En teamdag i sundhedens tegn hvor jeres medarbejdere kan komme forbi  til f.eks. et mini-sundhedstjek, en konditest eller måske bare til en øvelses-workshop til forebyggelse af de typiske 'kontorskavanker'. Mulighederne er mange og vi sammensætter dagen i samarbejde med jer.

Muligheder

Sundhedsdag for hele virksomheden

Sammenrystende teambuilding for alle

Foredrag & Workshops

Jeres udbytte

Sjove, energifyldte motionsoplevelser 

Sammenrystening og styrket sammenhold

Indsigt i motionsøvelser til arbejdspladsen

Uforglemmelige oplevelser