Sundhedsevents & Teambuilding

- Bliv rystet sammen og få skabt fokus på sundhed og positiv energi

Styrk sammenholdet med en dag hvor sundhed, bevægelse og livsglæde er i fokus.
Vi skræddersyr motionsevents, sundhedsdage og teambuildingforløb, som skaber god energi og stærkt sammenhold.

Teambuilding: City Adventure Race

Snør løbeskoene og deltag i et hæsblæsende holdløb gennem seværdigheder og landemærker i indre by. Som team støder i løbende på fysiske og samarbejdsrelaterede udfordringer, som kan give afgørende bonusinfo i jagten på at nå først frem til næste gemte ledetråd i byen. City Adventure Race er et teambuilding-forløb, der kan afvikles i København, Aarhus og Odense. 

Teambuilding: Idrætsdagen

Den klassiske idrætsdag i nyt format for virksomheden, der vil sætte fokus på motion og sundhed på en sjov og uformel facon. Et hav af forskellige discipliner og udfordringer venter i idrætsarenaen og holdet skal selv vurdere hvem der skal dyste i styrke- , matematik, almen viden, udholdenhed og præcision. Alle de forskellige kompetencer skal sættes optimalt i spil for at stå som vinderhold til sidst.

Teambuilding: Team Adventure Race

​Adventure race for hold i den vilde natur. Find posterne, løs udfordringerne og find vej gennem terrænet ved hjælp af kort, kompas og ikke mindst: Teamwork! Alt efter budget og ønsker kan løbet indeholde kanosejlads, mountainbike, klatring etc. Vi laver et program der passer til jer.​

Oplagt som en aktivt indslag til konferencen.

​Skræddersyet Teambuilding: Kom med jeres tanker

​Vi kan så mange forskellige ting, når det handler om motion, sundhed og oplevelser. Så har I særlige ideer eller ønsker til en teambuilding-event, så er vi altid åbne for en dialog. Kontakt os og lad os se på det.

 

Sundhedsevent: Konferencemotion

Kickstart eller afslut mødedagen med en energifyldt motionsoplevelse, hvor alle kan være med! Emner og fakta fra konferencedagen kan integreres i øvelserne på en sjov og inspirerende måde. Eller bryd mødedagen op og lad medarbejderne komme forbi til et mini-sundhedstjek og en kropsanalyse, hvor egen sundhed kommer i fokus. Eller bliv klogere som virksomhed på kontormotion og hvordan sundhed på arbejdspladsen kan implementeres hos netop jer.

Sundhedsevent: Sundhedsdag

En teamdag i sundhedens tegn hvor jeres medarbejdere kan komme forbi  til f.eks. et mini-sundhedstjek, en konditest eller måske bare til en øvelses-workshop til forebyggelse af de typiske 'kontorskavanker'. Mulighederne er mange og vi sammensætter dagen i samarbejde med jer.​ 

Muligheder

Sundhedsdag for hele virksomheden

Sammenrystende teambuilding for alle

Foredrag & Workshops

Jeres udbytte

Energifyldte motionsoplevelser 

Sammenrystning og styrket fællesskab

Inspiration til motion og sundhedsadfærd

Højt humør og bedre energi