​Humanic Movement

Motion og Sundhed til arbejdspladsen, konferencen og firmadagen 

​Humanic Movement arbejder for at skabe positive forandringer gennem  motions- og sundhedsinitiativer til arbejdspladser

Sund virksomhedskultur

Movement står for ’bevægelse’ og har hos os den dobbeltbetydning at vi både flytter adfærd, holdninger og virksomhedskulturen i en sundere og mere positiv retning. Samtidig betyder det, at vi helt konkret arbejder med at få indført mere fysisk bevægelse i hverdagen. 


​Arbejdet for en sund virksomhedskultur har en dokumenteret positiv effekt på flere niveauer:

  • Bedre energi og præstionsevne hos medarbejderen
  • Større arbejdsglæde og bedre trivsel
  • Nedsat sygefravær
  • Styrket socialt sammenhold på tværs
  • Sundere vanere både på og udenfor arbejdspladsen

Motion er vores passion og faglige stolthed

Vores faglige baggrund er fra sporten og idrættens verden. Vores konsulenter og undervisere er uddannede i Idræt ved universitetet og har specialer indenfor sports- og idrætspsykologi, idrætsfysiologi og motions- og sundhedstiltag for arbejdspladser. 

​Vi  går højt op i at fagligheden er i top hos vores medarbejdere og vi ønsker at udleve vores passion og engagement for sundhed og arbejdslivsglæde gennem vores ydelser.  Vore faste motionsinstruktører underviser til daglig for træningsvirksomheden FamFit og har den bedste erfaring i at motivere på alle niveauer. 

Sundhedsambassadør

Vi uddanner sundhedsambassadører i virksomheden, og ruster jer til at implementere og håndtere motions- og sundhedstiltag på egen hånd.​

​Foredrag, workshops og kurser

Humanic Movement arrangerer foredrag om sundhed og motion på arbejdspladsen samt workshops og kurser for ledere eller sundhedsambassadører, der ønsker at igangsætte sundhedstiltag i virksomheden. Vi bruger kun egne konsulenter og faste samarbejdspartnere for at sikre den gode kvalitet. 

Sundhedstjek

Med et Sundhedstjek af medarbejderne får I for det første et samlet overblik over den generelle sundhedstilstand i virksomheden. Men samtidig får den enkelte medarbejder en interessant  indsigt i egen sundhed og en personlig vejledning i handlemuligheder og løsninger fra sundhedskonsulenten.

Motionshold til arbejdspladsen

Sammen med søstervirksomheden FamFit arrangerer vi firmamotion og holdmotion på og omkring virksomhedsadressen. Vores speciale er funktionelle crosstraining-hold, hvor både den øvede atlet og nybegynderen bliver udfordret på bedste vis, og stadig får den sammenrystende fællesoplevelse med kollegerne. 

Teambuilding og Sundhedsevents

En sammenrystende personaledag med højt humør og sund bevægelse kan arrangeres som erstatning for den klassiske teambuildingtur. Eller som en sundhedsevent, der samler hele virksomheden til en tankevækkende inspirationsdag. Mulighederne er mange og Humanic Movement kan skræddersy eventen så den passer til jeres specifikke ønsker.

Motionsevents fungerer desuden godt som et kickoff eller til en energifyldt pause til seminaret eller konferencen. 

  

​Kontakt Humanic Movement