​Humanic Movement

Motion og Sundhed til arbejdspladsen, konferencen og firmadagen 

​Vores mission er, at hjælpe Danmarks arbejdspladser til at få en sundere, sjovere og mere energisk hverdag.

Sund virksomhedskultur

Movement står for ’bevægelse’ og har hos os den dobbeltbetydning at vi både flytter adfærd, holdninger og virksomhedskulturen i en sundere og mere positiv retning. Samtidig betyder det, at vi helt konkret arbejder med at få indført mere fysisk bevægelse i hverdagen. 

Det KAN betale sig for virksomheden

​Arbejdet for en sund virksomhedskultur og implementere motion i arbejdsdagen har efterhånden en veldokumenteret positiv effekt på flere niveauer:

  • Bedre energi og præstationsevne hos medarbejderen
  • Større arbejdsglæde og bedre trivsel
  • Nedsat sygefravær
  • Styrket socialt sammenhold på tværs
  • Sundere vaner både på og udenfor arbejdspladsen
  • Større mental trivsel og forebyggelse af stress

Sundhed er vores store passion og faglige stolthed

Vores faglige baggrund er fra sporten og idrættens verden. Vores konsulenter og undervisere er uddannede i Idræt og Sundheds ved danske universiteter og har specialer indenfor sports- og idrætspsykologi, idrætsfysiologi og motions- og sundhedstiltag for arbejdspladser. 

​Vi  går højt op i at fagligheden er i top hos vores medarbejdere og vi ønsker at udleve vores passion og engagement for sundhed og arbejdslivsglæde gennem vores ydelser.  Vore faste motionsinstruktører underviser til daglig for træningsvirksomheden FamFit og har den bedste erfaring i at motivere på alle niveauer. 

Kontormotion - 4 minutter om dagen

Vores populære og ekstremt virkningsfulde koncept "4 minutter om dagen" er vi vældigt stolte af. Det udspringer af et videnskabeligt projekt vi gennemførte med Lægemiddelstyrelsen og Rådet for Sikker Trafik. 4 minutters effektiv, instrueret motions HVER dag på kontoret. Resultaterne var bemærkelsesværdige og påviste hvor stor en effekt en meget lille motionsindsats kan have - både fysisk, mentalt og socialt.

​Foredrag, workshops og kurser

Humanic Movement arrangerer foredrag og workshops om sundhed og motion på arbejdspladsen. Vi henvender os både til ledere eller personaleansvarlige, der ønsker at igangsætte sundhedstiltag i virksomheden - og vi afholder inspirerende teamdage og events for hele medarbejdergruppen. 

Sundhedstjek

Med et Sundhedstjek af medarbejderne, får I for det første et samlet overblik over den generelle sundhedstilstand i virksomheden. Men samtidig får den enkelte medarbejder en interessant  indsigt i egen sundhedstilstand, en udførlig kropsanalyse og en personlig vejledning i handlemuligheder og realistiske løsninger fra sundhedskonsulenten.

Holdtræning til arbejdspladsen

Sammen med søstervirksomheden FamFit arrangerer vi firmatræning og holdmotion på og omkring virksomhedsadressen. Vores effektive holdtræninger og løbehold er for både den øvede atlet og for nybegynderen. Alle bliver udfordret på bedste vis, og  den sammenrystende fællesoplevelse med kollegerne er altid i fokus. 

Teambuilding og Sundhedsevents

En sammenrystende personaledag med højt humør og sund bevægelse kan arrangeres som erstatning for den klassiske teambuildingtur. Eller som en sundhedsevent, der samler hele virksomheden til en tankevækkende inspirationsdag. Mulighederne er mange og Humanic Movement kan skræddersy eventen så den passer til jeres specifikke ønsker.

Motionsevents fungerer desuden godt som et kickoff eller til en energifyldt pause til seminaret eller konferencen. ​  

​Kontakt Humanic Movement