​Sundhedsambassadør Uddannelse

- Lad virksomhedens sundhedsaktiviteter blive varetaget af jeres egne ildsjæle

Workshops og kursusforløb for Sundhedsambassadører. Vi inspirerer og ruster ildsjælene til at facilitere og varetage virksomhedens sundhedsinitiativer.  

Kursus: Sundhedsambassadør

Kurset for Sundhedsambassadører henvender sig til virksomheder, der ønsker at nøglepersoner og ildsjæle skal igangsætte og varetage sundhedsinitiativer blandt medarbejderne. Kurset giver en forståelse for pykologiske faktorer, sociale barrierer og ledelsesmæssige udfordringer der skal tilgodeses hvis initiativerne skal have succes. Samtidig undervises der i specifikke øvelser og sundhedskampagner der kan involvere kollegerne i en sundere, sjovere og mere sammenrystende hverdag.

Kursus: 4 minutter om dagen

Et indblik i teorier og øvelser bag motionskonceptet '4 minutter om dagen!'

Kurset henvender sig til personer der ønsker at stå for effektive motionspauser på arbejdspladsen. '4 minutter om dagen!' er et videnskabeligt gennemført projekt der med enkle, men intense øvelser, har vist markante resultater efter blot 12 uger med forløbet. Vi anbefaler dette kursus til sundhedsambassadører i virksomheder der har prøvet vores '4 minutter om dagen!' koncept og ønsker at fortsætte initiativet på egen hånd. ​ 

Kursus: Kontoret i Bevægelse

Specifikt for kontorarbejdspladser.

Vi er designet til at bevæge os fra naturens side – også selvom vi med tiden har indrettet os i kontorer, siddende med øjnene rettet mod skærmen, så har vores krop og hjerne stadig brug for fysisk bevægelse for at fungere optimalt.​ ’Kontoret i bevægelse’ giver jer en grundlæggende viden om de mentale, fysiske og sociale fordele, der er ved at få mere bevægelse ind i hverdagen. Samtidig får I en indføring i øvelser og tiltag, der nemt og hurtigt kan gøre jeres kontor til et kontor i bevægelse. ​​

Kursus: Løbehold og Motionshold på arbejdspladsen

Vi bruger en dag med jeres ildsjæle, der ønsker at stå for motionsholdene på jeres arbejdsplads, Vi giver en grundig intro til både fysiske, tekniske og psykiske faktorer der skal tages hensyn til når I skal have alle kollegerne med på ideen, så det giver et sikkert og trygt udbytte. Programlægning, motivation & skadesforebyggelse er blandt emnerne. 

Muligheder

Inspirationsforedrag 30 - 90 minutter

Workshops ½ - 1 dag

Kurser​ 1 - flere dage

Jeres udbytte

I får uddannet jeres egne ildsjæle

Inspiration til at gøre arbejdspladsen sundere 

Sammenrystning på tværs af afdelinger

En virksomhed med fokus på sund trivsel