​Firmatræning

- Motionshold og holdtræning på arbejdspladsen 

​Motion på arbejdspladsen øger ikke kun fokus på sundhed og bevægelse i virksomheden. Holdmotion er sjovt, energifyldt og ryster medarbejderne sammen. Undervisningen kan tilrettelægges udendørs eller indendørs hele året og tilpasses alle niveauer.

Motion på firmaadressen

Sammen men med vores søsterfirma,  FamFit  tilbyder vi motionshold og motionsundervisning skræddersyet til den enkelte arbejdsplads.

​​Instruktøren møder op til aftalt tid og på aftalt sted og

alt efter om I ønsker at træne indenfor i egne lokaler eller udendørs på nærliggende områder, så vil træningsprogram, øvelser og indhold blive tilrettelagt derefter.

Virtuel træning med kollegerne

Har I ikke mulighed for at træne fysisk sammen, er den virtuelle firmatræning en mulighed. her linker alle deltagerne op og følger træningstimen og instruktioner sammen - men hver for sig. I kan både få LIVE-træninger hvor I alle træner sammen i nuet, eller som forudindspillet træningssession, der sendes til jer via mail og som I så deltager på når det passer i for den enkelte afdeling eller medarbejder.  

Indendørs eller udendørs crosstraining for alle niveauer

Instruktørerne fra FamFit underviser til daglig i udendørs holdtræning for alle aldersgrupper og niveauer. Vi er er top erfarne i at bruge nærområdet til at skabe de bedste rammer for et godt program. 

​Har I ikke rammerne, der gør indendørs holdtræning mulig, er det derfor ingen hindring. Vi finder stederne som gør træningen god og sjov.  Ønsker I at bruge jeres indendørs faciliteter til motion, så tilpasser vi naturligvis træningen til disse. En kombi, alt efter vejr og årstid er selvfølgelig også en mulighed.

Ingen investeringer i udstyr eller motionsfaciliteter

​Vores erfaring med funktionel crosstraining betyder at vi kan tilbyde ekstremt effektfuld træning uden det store udstyrs-show eller behov for motionslokaler, maskiner og lign. 

Humanic Movement udnytter de rammer der er og skaber sjove, motiverende og effektive motionsprogrammer ud fra disse. Det betyder at vi kan tilbyde ekstrem god undervisning til lave priser. 

Nyt motionskoncept: '4 minutter om dagen'

​4 minutter om dagen! Mere skal der ikke til før en positiv og målbar effekt kan mærkers i medarbejdergruppen. 

Vi har gennemført videnskabelige 12 ugers testforløb i to større virksomheder og resultaterne var overraskende positive. Således blev motionskonceptet '4 minutter om dagen' til og tilbydes nu til alle danske virksomheder.

Bootcamp:  8 ugers træning inkl. sundhedstjek

Bootcamp løsningen er for jer, der ikke ønsker en fast motionsordning over mange måneder, men et intensivt boost med motionstiltag i virksomheden. 

Her laver vi typisk et 8 ugers forløb med sundhedstjek før og efter forløbet, og med 1-2 ugentlige træninger i perioden. 

En bootcamp virker ekstremt motiverende og er meget effektfuld.

 ​

Kombineres med sundhedstjek

Der er  25% rabat på sundhedstjek for en virksomhed der har motionsaftale med Humanic Movement.

Uforpligtende møde

Vi kommer hellere end gerne forbi til en snak om mulighederne hos netop jer - helt uforpligtende. 

Muligheder

Motion & Sundhedstjek på arbejdspladsen

Foredrag, Workshops & Kurser

Sundhedsevents & Teambuilding 

Jeres udbytte ved motion på arbejdet

Sundere medarbejdere

Nedsat sygefravær

Sammenhold på tværs af afdelinger

Mere energi og større arbejdsglæde